Våra älskade pasteller

lBorastapeter_Mineral4219-Vardagsrum_01

Bildkälla

En ständigt återkommande trend inom inredning är pastellfärgerna – och finns det något mer passande att inreda våra hem med än just dessa färger nu när det börjar nalkas vår? Perfekt för dig som vill ljusa upp men ändå använda dig utav färger. Utan att vi tänker på det så påverkar färger oss mer än vad vi kan tro.

 

113

Bildkälla

Starka färger som blått och rött, gör oss mer aktiverade men kan samtidigt vara uppstressande om vi väljer att ha det i våra arbetsrum. Mörka färger på väggen kan göra att rummet känns mindre, medan ljusa färger öppnar upp och gör så att rummet känns luftigare. Vad som är bra att tänka på när vi inreder är att skapa en kontrast mellan mörka och ljusa toner i rummet.

 

141

Bildkälla

Om du inte har möjlighet att måla om alla väggar eller klä om dina möbler kan något så enkelt som att köpa en bukett tulpaner att sätta på bordet piffa upp både hem och humörsjäl!

housedferm2

Bildkälla

Här kommer lite inspiration, så nu är det bara att sätta igång och pynta era hem! Psst! Du vet väl att du kan shoppa produkterna du ser i kollektionen under bilderna? Vill du ha mer tips på pastelliga inredningsdetaljer? Kolla in hela HOUSEDs shop här!

housedferm

Bildkälla

pasteller

Leave a Reply

Your email address will not be published.