Förnya med handtag

gör-det-själv dörrknopp förändra

Jag är en riktig entusiast när det kommer till att förändra enkelt i hemmet. Genom att byta ut tråkiga handtag kan en byrå eller ett kök få ett helt nytt utseende. Det finns mycket idéer att hämta på nätet genom en enkel googling. Här över har jag satt ihop några favoriter. Stuffstephdoes visar hur man med hjälp av lera kan forma egna personliga handtag. Karin Mannerstål visar i Äntligen hemma hur man kan pigga upp en byrå med några träkulor. Att sätta upp plastdjur är en kul idé som fungerar bra i ett barnrum. Enkla handtag av läder kan pigga upp vilken Malmbyrå som helst, eller varför inte måla sina egna? Nedan har jag valt ut några handtag som enkelt förändrar en möbel.

 

handtag

Leave a Reply

Your email address will not be published.